Luxe_tuinpaaltjes Marofex

Luxe tuinpaaltjes

Vandaag 6 tuinpaaltjes geplaatst en opgeleverd in een nieuw aangelegde tuin door Robert de Tuinman. Voedingskabel aangesloten in de meterkast en daarbij op verzoek van de klant een KAKU inbouw unit in een kabeldoos in de meterkast geplaatst zodat de tuinverlichting met zijn afstandsbediening geschakeld kan worden. Weer een tevreden klant!

Locatie:

Apeldoorn

Categorie:

Tuin, Voedingskabel

Datum:

21 MEI, 2019


Tuinverlichting aangelegd type Monaco

Tuinverlichting

Vandaag weer een tevreden klant gehad waar tuinverlichting is aangelegd, type Monaco. Er is gebruik gemaakt van een extra flexibele kabel, maar met een taaie PUR buitenmantel. De kabeldozen en aansluitingen in de lamp met gel afgegoten om deze 100% (IP68) waterdicht te krijgen voor onbezorgd en lang plezier van deze verlichting.

Locatie:

Hattem

Categorie:

Tuin, Tuinverlichting

Datum:

27 MEI, 2019


Tuinverlichting aangelegd type Franssen Verlichting

Gevelspots | Grondspots

Vandaag weer een tevreden klant gehad waar tuinverlichting is aangelegd, type Franssen Verlichting in samenwerking met Hoveniersbedrijf Van Triest .

Locatie:

Epe

Datum:

12 NOV, 2019


Tuinverlichting aangelegd type Franssen Verlichting

Bolderarmatuur | Finmotion

Vandaag weer een tevreden klant gehad waar tuinverlichting is aangelegd, type LED Staande lampen Finmotion.

Locatie:

Epe

Datum:

20 April, 2020


Bestaande poort automatiseren

Poortautomatisatie

Bestaande poort automatiseren? Kies voor een professionele installateur van Marofex en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. We gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten van Merken Beninca en Fadini. De automatisering kan zowel bovengronds als ondergronds geïnstalleerd worden. In deze voorbeeld is bowengrondse poortopenen van merk Beninca is te zien. geheel door Marofex installateur op bestaande poort gemonteerd.

Locatie:

Zwolle

Categorie:

Poortopener van Beninca

Datum:

14 Aug, 2020